"Sen denizi göreceksin"

Bu sözler, Kanal Denizli projesi ile Denizli ve ülke gündemine oturan İşadamı Mehmet Uğur Tatar'a ait. Tatar, torununa "İnanıyorum ki, sen dedenden de çılgın olacaksın ve denizi göreceksin" sözleri ile seslendi. 

Denizli'de iş dünyasının sevilen isimlerinin biri olan Mehmet Uğur Tatar, Aras Uğur isminin verildiği torununa, sosyal medya üzerinden anlamlı bir mesaj ile seslendi. Denizli Milletvekili aday adaylığı döneminde gündeme getirdiği "Kanal Denizli" projesi ile Denizli ve ülke gündemine kendisine geniş yer bulan Tatar, sosyal medya üzerinden torununun fotoğrafı ile yaptığı paylaşımda, "Hoşgeldin Uras Uğur Tatar. İnanıyorum ki, sen dedenden de çılgın olacaksın ve denizi göreceksin. Allah'ım, herkese anlatılması zor bu güzel duyguları yaşatmayı nasip eylesin" ifadelerine yer verdi. 

Çok sayıda beğeni ve yorum alan paylaşımı, "Mehmet Uğur Tatar'ın Denizli'ye çağ atlatacak proje olarak lanse ettiği Kanal Denizli projesine olan inancını bir kez daha ortaya koydu" şeklinde yorumlara da neden oldu.