Semerci: Emanetleri emanetimizdir

İyi Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Süleyman Semerci, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı basın açıklamasında, 'Büyük Türk Milleti'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu olsun' dedi.

101. yılını kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramının alelade sıradan bir gün olmadığını ifade eden İyi Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Süleyman Semerci, yazılı açıklamasında, “Siyasi iktidarın sıradanlaştırdığı, alternatif günlerle anlamını değersizleştirdiği “30 Ağustos Zafer Bayramı”; tarihi şanla ve şerefle dolu olan 5000 yıllık Türk tarihinin son ve büyük zaferidir. Bu zafer; Viyana kuşatmasından beri taarruz edememiş, geri çekiliş ve toprak kayıplarıyla 1071’de yurt edindiğimiz Anadolu’dan koparılmaya ve atılmaya çalışılan büyük Türk Milleti’nin Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde haçlı ve emperyalist güçlere karşı verilen var oluş mücadelesinin zaferle son bulmuş haklı gurur ve sevinç günüdür” dedi.

 

EMANETLERİ EMANETİMİZDİR

Semerci açıklamasını, “101 yıl önce bugün Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve şanlı Türk Milleti; Türk’ü boğmaya çalışan emperyalist ve yerli işbirlikçilerine Türk Milleti’nin asla boyunduruk altına alınamayacağını, esaret altında yaşayamayacağını, Anadolu’nun sonsuza dek Türk Yurdu olduğunu binlerce şehit vererek tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Her karış toprağı şehitlerimizin kanıyla sulanmış vatanımızın; sığınmacı adı altında geçmişleri Osmanlı İmparatorluğu’na, Padişah’a ve İslam Dünyası’nın lideri Halife’sine ihanetle dolu olan sapkın ve ahlaksızlarca istila edilmesine göz yumulması ecdadımızın kemiklerini sızlatmaktadır. Siyasi iktidarın ve paydaşlarının bu istilaya bir an önce dur demesi, bunun için sınırlarımızın kaçak geçişlere karşı kontrol altına alınması, ülkemizdeki sığınmacıların bir program dahilinde geri gönderilmesi artık kaçınılmaz tarihi bir sorumluluktur. Siz değerli basın mensupları aracılığıyla; Büyük Türk Milleti’nin bekası için siyasi iktidar ve paydaşlarını bu tarihi sorumluluğu almaya davet ediyorum. Son olarak; 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla, Cumhuriyetimizin kurucusu ve ilelebet Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere silah arkadaşlarını, Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor şükranlarımı sunuyorum. Aziz ruhları şad, mekanları cennet olsun. Emanetleri emanetimizdir. Kanımızın son damlasına kadar vatanımızı ve büyük Türk Milleti’ni savunmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Mücadelemiz; son nefer, son nefes ve son damla kana kadardır. Ne mutlu Türk’üm diyene!!! Ne mutlu Türk’üm diyebilene!!!” sözleri ile sonlandırdı.

iyi parti denizli merkezefendi ilçe süleyman semerci 30 ağustos zafer bayramı