Sema Silkin Ün'ün çıkışı havayı değiştirdi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına talip olan Sema Silkin Ün, 'Biz yıllardır aynı filmi izlemekten sıkılanlara satırlarını hep birlikte yazacağımız yepyeni bir hikaye vaat ediyoruz' çıkışı ile gündeme oturdu.

Gelecek ve Saadet Partisi’nin ortak adayı olarak Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına talip olan Sema Silkin Ün, seçim gezilerine hız kesmeden devam ediyor. Bu seçimlerde kendisine farklı bir yol haritası çizen ve “Gelecekteki Denizli’yi hep beraber inşa edelim” vurgusu yapan Ün, “Eski usul siyasetin tozunu attırmaya geldik” dedi.  Dünya Mars’ta yeni şehirler kurma planları yaparken, biz hala yol ve kavşak yapmakla zaman harcayan belediyecilik anlayışına maruz kalıyoruz” diyen Ün, “Yol ve kavşak yapılamasına karşı değiliz. Ancak, dünya ve şartlar değişiyor. Biz bu değişimin neresindeyiz? Ben bu yüzden yola çıktım. Denizli’ye hep birlikte yeni bir soluk getirme adına yola çıktım. Bu şehrin turizmini, tartımını, tekstilini, istihdamını geleceğe taşımak için yola çıktım.

GENÇLERE SESLENDİ

Önümüzdeki yıllarda bu gün aramızda olan yüzlerce mesleğin yok olup gideceğine vurgu yapanve gençlere seslenen Ün, “Yerel yönetimlerimiz gençlerimizi böyle bir çağa ne kadar hazırlayabiliyor? Artık bunları konuşmanın zamanı gelmedi mi? Biz yıllardır aynı filmi izlemekten sıkılanlara satırlarını hep birlikte yazacağımız yepyeni bir hikaye vaat ediyoruz. Bu hikayede herkesin bir cümlesi var. Bu hikayede herkesin bir sözü var. Gelin Denizli’yi hep beraber geleceğe taşıyalım” dedi.

Sema Silkin Ün Gelecek Denizli Saadet