Şebnem Bababalım Yağcı İYİ Parti'den aday adayı

İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyen Şebnem Bababalım Yağcı, milletvekili aday adaylığını açıkladı. Yağcı; 'İcraatlarıma dayanarak sizlere verdiğim sözleri yerine getirmek için Denizli milletvekilliği için aday adayı oldum. Desteklerinizi bekliyorum' dedi.


Şebnem Bababalım Yağcı, düzenlediği basın toplantısında kendisinden ve icraatlarından söz etti. Sözlerine büyük dedesinin de milletvekili olduğunu hatırlatarak başlayan Yağcı; “1970 Denizli doğumluyum. Denizli'nin köklü ailelerinden Bababalım ailesinin mensubuyum. Bildiğiniz gibi büyük dedem Hacı Hüseyin Mazlum Bababalım Türkiye Büyük Millet Meclisi 1. dönem milletvekilidir. Eğitimimi Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya bölümünü bitirerek tamamladım. Özel sektörde çeşitli kademelerde çalıştım. Siyasete girdiğim için çalıştığım şirket yöneticiliğinden emekli oldum. Evliyim, 22-24 yaşlarında iki erkek çocuk annesiyim. Eşim tıp fakültesinde öğretim üyesidir. Büyük oğlum bilgisayar mühendisi, küçük oğlum tıp fakültesi 4. sınıf öğrencisidir” dedi.

“Siyasi hayatıma İYİ’lerle başladım”

“Siyasi hayatıma İYİ Parti’ye katılarak başladım” diyen Yağcı; “Ankara İl Başkanlığı Aile ve Çocuk Komisyonu Başkanlığı görevinde bulundum. 27. dönem milletvekili adayı oldum. Genel Merkez’de Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Danışmanlığı yaptım. Genel Merkez Kadın ve Sosyal Politikalar Başkanlığı’nda Çocuk Komisyonu Başkanı oldum.  Genel Merkez Kadın Politikaları Başkanlığı’nda Kadın Güçlendirmesinden Sorumlu Başkanlık yaptım. Genel Merkez Kadın Politikaları Başkanlığı’nda kurucusu olduğum Güneşin Kadınları, Kadın Kooperatifleri Türkiye Koordinatörü olarak görevime devam etmekteyim. 14 Mayıs 2023 tarihli seçimde İYİ Parti'den Denizli milletvekili aday adayıyım” ifadelerini kullandı.

“Verdiğim sözleri yerine getirmek için adayım”

Şebnem Bababalım Yağcı açıklamasının devamında; “Ülkemizin çözüm bekleyen sorunları Denizlimizin de sorunlarıdır. 14 Mayıs 2023 seçimi ile ülkemizin ve çocuklarımızın geleceğini belirleyeceğiz. Sayın Genel Başkanımızın umudun ilk ateşini yaktı. Cesurlar hareketinde en başından beri yer aldım. Kadın toplumun her kademesinde yer almalıdır. Bunu sağlamak için de siyasete kadın eli değmesi şarttır. Bahsettiğim icraatlarıma dayanarak sizlere verdiğim sözleri yerine getirmek için Denizli milletvekilliği için aday adayı oldum. Desteklerinizi bekliyorum” diye konuştu.
 

iyi parti iyi parti denizli iyi parti aday aday adayı seçim aday seçim 2023 seçim