Satılacak arazinin parası nerede harcanacak?

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, kamuoyuna 'Merkezefendi Belediyesi arsa satıyor' şeklindeki gelişme sonrası yaptığı açıklamada, elde edilen gelirin nerede harcanacağını açıkladı. Başkan Doğan, 'Öngörülemeyen bir ekonomi var' dedi.

 

Merkezefendi Belediyesi Haziran ayı Birinci Bileşimi geçtiğimiz hafta Cuma günü gerçekleştirilmiş, taşınmaz gayrimenkullerin satışı için Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a yetki verilmişti. Alınan karar sonrası Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a gerek siyasetçilerden gerekse halktan gelen tepkiler çığ gibi büyümüştü. Merkezefendi Kurucu Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun “müjde” şeklinde lanse ettiği son video paylaşımı sonrasında www.denizli’desiyaset.com’un İmtiyaz sahibi ve Gazeteci Mustafa Karapınar’a özel açıklamalarda bulundu. “Biz genel bir yetki almak istemiştik. Şemikler’deki 8 dönüm yeri çıkarma talebimiz var” diyen Başkan Doğan, “Çünkü ülkenin geldiği durum, zamlar… 10 günde yüzde 10 daha fakirleştik. Öngörülemeyen bir ekonomi var” dedi.

SATILAN ARAZİ BİLİM VE GENÇLİK MERKEZİ OLACAK!

Doğan, açıklamalarını şu şekilde sürsürdü: “Kendi belediyeleri de satıyor her yeri. Tedbir ve önlem açısından mecliste böyle bir yetki aldık. Siyaset yapmak adına farklı şekilde algı yapmaya çalışıyorlar. Bugün hemen hemen her belediye, yaşanan ekonomik krizden dolayı bu satışları yapıyor. Biz de hizmet etmek için satıyoruz. Bilim merkezimizi ve gençlik merkezimizi yapacağız. İhtiyacı olan mahallelerdeki üst yapımızı tamamlayacağız. Hizmet etmek için satış yapıyoruz”.