SARAYKÖYSPOR'UN YENİ TEKNİK ADAMI AKTÜRK OLDU

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Denizli temsilcilerinden Sarayköyspor'da Ali Yalçın'ın görevden ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine geçen sezonda takımı çalıştıran İbrahim Aktürk getirildi. 


Bölgesel Amatör Lig 9’uncu grupta mücadele eden Denizli temsilcilerinden Sarayköyspor’da, Muğlaspor karşısında alınan 5-1’lik mağlubiyetin ardından teknik direktör Ali Yalçın ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrılmıştı. Kırmızı siyahlılarda yaşanan bu gelişmenin ardından yeni teknik direktör yapılan görüşmelerin ardından belli oldu. Sarayköyspor’da teknik direktörlük görevi için geçen sezonda takımın başında olan İbrahim Aktürk ile yeniden anlaşma sağlandı.  

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan resmi açıklamada “Sarayköyspor futbol takımımızın Teknik Direktörlüğüne İbrahim Aktürk getirilmiştir. Hocamıza ve takımımıza üstün başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi. 

Ligde son 5 haftada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 18 puanla 5’inci sırada yer alan Sarayköyspor, 23 puanla lider Tire 2021’in 5 puan gerisinde kaldı. Kırmızı siyahlılar yeni teknik direktörü İbrahim Aktürk ile hafta sonunda kritik maça çıkacak ve sahasında lider Tire 2021’i konuk edecek.