Sarayköy değişim istiyor

CHP Sarayköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Konya seçime saatler kala çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gittiği mahallelerde vatandaşlarca büyük ilgi karşılanan Konya, seçmenin güvenini ve desteğini kazanmayı başardı.

CHP Sarayköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Konya, aylardır yaptığı seçim çalışmasıyla tüm mahallelerde seçmenin güvenini ve desteğini kazanmayı başardı. İlçede vatandaşlarla yapılan istişareler sonunda “en güvenilir başkan adayı” olduğu beyan edildi. Diğer adayları geride bırakarak Sarayköy´ün tercih ettiği isim olan ve tüm sahada adı en çok konuşulan, Konya, makama en yakın olan isim olarak gösteriliyor. Hazırladığı projelerin günü birlik veya göstermelik olmadığını, Sarayköy´ün gelecek uzun yıllarını da yakından ilgilendiren ayağı yere basan projeler hazırladığını anlatan Konya, “İlçe sakinlerinin 5 yılının daha boşa geçmemesi için elimden geleni yapacağım” dedi.

SARAYKÖY ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR

7’den 70’e her kesime uygun projeleriyle aylardır sahada, halkın içinde seçim çalışması yapan Konya, “Şeffaf Belediyecilik için çok az kaldı. Bana sevgilerini ve desteklerini hiç eksik etmeyen hemşerilerime, ‘Güvenilir Başkan’ endeksi çalışmasında öne çıkmamı sağlayan seçmenimize çok teşekkür ediyorum” dedi.