Sarayköy'de tahliyeler sürüyor

Sarayköy'de akşam saatlerinde başlayan orman yangını hala kontrol alınamadı. Sabaha kadar yangının devam edebileceği konuşuluyor.

Sarayköy'de akşam saatlerinde başlayan orman yangını hala kontrol alınamadı. Sabaha kadar yangının devam edebileceği konuşuluyor. 



Denizli ve Sarayköy'de dehşet dakikalarının yaşanmasına neden olan ve Tekkeköy ile Tırkaz köylerinin boşaltıldığı orman yangını devam ediyor. Gördü tanıklarının anlattığı ışığında Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüsleri Tırkaz köyünden insanları tahliye etmeye devam ediyor. 



GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

ilçede orman yangının yaşandığı alana vatandaşların giriş ve çıkışlarına izin verildiği öğrenildi. Yolların da kapatıldığı bilgisine ulaşıldı. Duman ve külden dolayı vatandaşlar nefes alıp vermekte zorlanıyor. 

AMBU LANSLAR DURMUYOR

Öte yandan yangının başladığı saatten itibaren ilçeye ve yangının etkisini gösterdiği alanlarda devamlı ambulanslar seyir etti. Sirenlerin susmadığı ilçelerde çok sayıda dumandan zehirlenme olmasından korkuluyor. 

 



RÜZGAR ETKİSİNİ ARTIRIYOR

Yangın söndürme çalışmalarına çok sayıda arazöz, su tankı ve kepçelerle müdahale ediliyor. Rüzgarın çok şiddetli estiği öğrenilen ilçede yangının sabaha kadar kontrol altına alınmasının zor olduğu ifade ediliyor.

sarayköy yangın orman tahliye