"Sandıklar memleketin sesi olacak"

Memleket Partisi Denizli Milletvekili Adayı Hakan Karapınar, yarın gerçekleştirilecek genel seçimler öncesi, Denizli halkına gösterdiği teveccühten dolayı teşekkür etti. Karapınar, 'Sandıklar memleketin sesi olacak! Memleket Partisi'ne her evden bir oy istiyoruz' dedi.

 

Memleket Partisi Denizli Milletvekili Adayı Hakan Karapınar, yarın gerçekleştirilecek 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri öncesinde Denizli halkına seslenerek kendilerine destek istedi.

İlk kez seçime giren bir parti olmalarına karşın ülkeyi yönetecek ve vatandaşların beklentilerini karşılayacak isimlerin bu dönem partileri aracılığı ile meclise gireceğine olan inancını dile getiren Karapınar, kendilerine gösterilen teveccüh için teşekkür etti. Seçim çalışmaları kapsamında çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadıklarını söyleyen Karapınar, “Dertlerinizle dertlendik, çözüm önerilerimizi anlattık. Mecliste herkesin, her kesim sesi olacağımızın sözünü verdik” dedi.

“ARTIK SANDIKLAR KONUŞACAK”

“Artık söz de yetki de milletin” diyen Karapınar, “Bizlere verilen her bir oyun vebal ve sorumluluğunun bilincindeyiz. Her oyun hakkını vermek adına mecliste elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bizler söyleyecek olduğumuz sözü bu zamana kadar söyledik. Artık sandıklar konuşacak. Sandıklarda da söz sırasının milletimizin. Yarın, sandıklarda milletin, memleketin sesi yükselecek. Biliyoruz ki; meclisin Atatürkçü düşünceye ihtiyacı var. O nedenle her evden en az 1 oy partimize istiyoruz” dedi.