Şampiyonun en büyük destekçisi

Denizli 1. Amatör Küme'de hem normal sezonu hem de play-off grubunu şampiyon olarak tamamlayan İncilipınarkentspor'da zafer sarhoşluğu devam ediyor.

Denizli 1. Amatör Küme’de hem normal sezonu hem de play-off grubunu şampiyon olarak tamamlayan İncilipınarkentspor’da zafer sarhoşluğu devam ediyor.

Yeşil beyazlılar tüm sorunlara rağmen futbolcuların inisiyatifleri ile büyük bir mücadele örneği gösterdiği play-off grubunda şampiyon olmayı başardı ama en büyük destekçisi asla değişmedi. Büyük Koç Vural Yiğit’in kahraman askerleri başarıdan başarıya koşmaya hazırlanırken Yiğit’in kardeşi Merve Yiğit, sezon boyunca yaptığı destekle takımın en büyük ateşleyicisi oldu. Normal sezonda ve play-off grubunda takımın tüm maçlarına katılan Yiğit, şampiyonluğun geldiği son maçta da takımını da ateşlemeyi başardı. Şampiyonluk kutlamalarında da başrol oynayan dişi Pınarkentli son maç sonrası yaptığı paylaşımı ile de sezona son noktayı koydu. 

 



İşte Yiğit’in o paylaşımı: 

“Lider olarak Şampiyon olmak da Pınarkentspor'a yakışır. Biz sadece işimize baktık Kar kış demeden çalıştık çabaladık en iyi futbolu oynamaya çalıştık. Seyircimize saygı Rakibe Saygı Oyuncuya Saygıydı görevimiz. Şimdi Şampiyonluğu kutlama zamanı. Bu önemli başarıda en büyük gizli kahramanımız Annemizin Anneler günüde en güzel böyle kutlanırdı. Biricik kardeşim Vural Hoca başta olmak üzere tüm oyuncularımızın ellerine emeklerine sağlık. eeee Yılın en iyi Taraftarı olarak da kendimi es geçemicem. Ayaklarınıza yüreklerinize sağlık.”