Şampiyon galibiyete doymuyor

Fatih Salmansar 2. Amatör B Grubu'nda Kalınkozspor ve Kocayaka Emekspor karşı karşıya geldi. Gergin geçen 90 dakikanın sonunda yeşil sahadan mutlu ayrılan taraf Kalınkozspor oldu.

 

2022-2023 futbol sezonunda son haftalara gelinmişken spor severler için heyecan devam ediyor. Denizli futbol camiasının yakından takip ettiği iki takım dün karşı karşıya geldi. İlk yarısında sadece 1 gol çıkan maçta, 2 yarı düdüğünün çalmasıyla işlerin rengi değişti. Temposunu arttıran Kalınkozspor Kulübü rakibi Kocayaka Emekspor'u deplasmanda 5-0 yenmeyi bildi. Seyir zevki yüksek maçta zaman zaman tansiyonda tavan yaptı. Gerçekleştirilen ataklar ve girilen pozisyonlar dışında iki ekip arasında ki gerginlik özellikle 2. yarıda hat safhaya ulaştı.

Hem oynanılan maç hem de sezonun neredeyse bitmiş olmasına değinen Kalınkozspor Kulübü Başkanı Veli Elmas, maç sonrasında görüşlerini www.denizlidespor.net'le paylaştı. Başkan Elmas, " Maçın başında istediğimiz oyunu kuramadık. Maçın gergin geçmesine pek takılmıyorum. Yeşil sahada olabilecek doğal şeyler. Öte yandan hem kendi takımımı hemde rakip takım oyuncularını tebrik ederim. Güzel bir maçtı, biz zaten şampiyonuz lakin bu sezonu namağlup bitirme hedefimizi yerine getirmek istiyoruz. Kalınkozspor olarak gelecek maçımızı da kazanarak bu sezonu namağlup şampiyon olarak bitireceğiz" dedi.