SAL'da 18. hafta geride kaldı

Denizli Süper Amatör Lig'de 18. Hafta geride kaldı. Haftanın maçında Bağbaşı ile Serinhisar golsüz berabere kalırken, Serinhisar liderliğini sürdürdü.

Denizli Süper Amatör Lig Ali İpek Sezonunda 18. Hafta maçları geride kaldı. Akkonakspor’un bay geçtiği haftada oynanan 6 maçta fileler 21 kez havalandı. 18. Haftada düşme hattından uzaklaşmak isteyen Alparslan Gençlikspor, Acıpayam Belediyespor’u 4-2 ile geçerken Beyağaç Belediyespor ise Tavas Birlikspor’u 5-0 mağlup etti.
HAFTANIN MAÇINDA GOL SESİ ÇIKMADI18. Haftada sonucu merakla beklenen maçta ise gol sesi çıkmadı. Bağbaşı Zeytinköyspor, Şirinköy Sahasında konuk ettiği lider Serinhisarspor ile golsüz berabere kaldı. Haftanın maçında puanlar paylaşırken, Serinhisar 45 puanla liderliğini sürdürdü. Bağbaşı ise 43 puanla zirve takibini sürdürdü.Haftanın sonuçları ve oluşan puan durumu şu şekilde oluştu:Alparslan Gençlikspor 4-2 Acıpayam BelediyesporBeyağaç Belediyespor 5-0 Tavas BirliksporBağbaşı Zeytinköyspor 0-0 SerinhisarsporDenizligücü 0-3 YeşilköysporDokuzkavaklarspor 5-0 Kalınkozspor(74.dakikada Kalınkoz sahadan çekildi yarıda kaldı)Buldan Belediyespor 2-0 Yeşil Çivril BelediyesporAkkonakspor(bay)