Şafak operasyonu yapıldı

Merkezefendi Belediyesi'ne sabah saatlerinde şafak operasyonu yapıldı. Başkan Yardımcısı Emrah Karan ile birlikte belediye çalışanlarının gözaltına alındığı öğrenildi.

Merkezefendi Belediyesi’ne yönelik yapılan şafak operasyonunun ardından Denizli’de hareketli saatler yaşanmaya başlandı. Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından yürütülen operasyon sonrası soruşturmanın çok yönlü sürdüğü öğrenildi. Gözler savcılık ve emniyetten yapılması muhtemel açıklamalara çevrildi.

Edinilen bilgilere göre soruşturma, “rüşvet” ve “ihaleye fesat karıştırma” suçlamaları kapsamında başlatıldı. İddialara göre operasyon çerçevesinde Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Emrah Karan şoförü, sekreteri ve belediyede görev yapan diğer personeller ile birlikte toplam 13 kişinin gözaltına alındığı öne sürüldü. 

GELİŞMELERİ PAYLAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ