SAADET PARTİSİ SAHAYA İNDİ

Saadet Partisi il Aralık ayı divan toplantısında konuşan Önceki dönem Kırşehir Milletvekili Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş, 'Denizli teşkilatını ve arkadaşları daha derli toplu gördüm. Halka unut verme adına yaptığımız çalışmalar meyvelerini verecektir' dedi.


Saadet Partisi il Aralık ayı divan toplantısı Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş' in katılımı ile yapıldı. Eski il başkanları ile teşkilatları ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda partilinin de hazır bulunduğu İl divan toplantısı açılışında konuşan Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Fatih Akbaş, parti çalışmalarının değerlendirilmesi anlamında il danışma kurulu toplantılarının önemli olduğunu söyledi. Türkiye genel genel merkezimiz saha çalışmalarına hız verdi. Biz de Denizli olarak çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. İlçe ve il teşkilatlarımız ile beraber sahadaki çalışmalarımızı daha hızlı bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

GÜNEŞ, TEŞKİLATI ÖVDÜ

Ardından kürsüye gelen Önceki dönem Kırşehir Milletvekili Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş de konuşmasında “ Tüm Türkiye’de genel merkez temsilcilerinin de katılımı ile genişletilmiş il divan toplantıları gerçekleştiriyoruz. Bu toplantılarda hem kendimizi kontrol hem de çalışmalarımızı değerlendirme fırsatı buluyoruz. Son dönemlerde Saadet Partisi’nde yaşanan tırmanış herkesin dikkatini çekiyor. Önümüzdeki dönemde sıkıntılı sürecin ortadan kalkması adına bizler de elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Halka unut verme adına yaptığımız çalışmalar meyvelerini verecektir. Denizli’ye defalarca gidip geldim. Bu gelişimde arkadaşları ve teşkilatı daha derli toplu gördüm. İl divan toplantısı sonrasında buradan elde edeceğimiz verileri genel merkeze taşıyacağız.




Mustafa KARAPINAR