Ramazanoğlu: Vicdanınızla oyunuzu kullanın

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Milletvekili Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, "sizler birey sizin düşünün taşının iradeniz ile gidin oyunuzu kullanın" dedi. Dr. Ramazanoğlu, Denizli'deki temaslarını da değerlendirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Milletvekili Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı  Dr. Sema Ramazanoğlu, Denizli Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Yen'i seçilen yönetime görevlerinde başarı dileyen Dr. Ramazanoğlu, burada yaptığı konuşmada, "Bir ayı aşkın süredir alanda çalışıyoruz. Ekonomik sosyal ve siyasal alanda dengeler çok çabuk değişiyor. Beş haftadır Denizli'deyim. Yurt dışı programları kadar yurt içinde de çalışıyoruz.Uşak, Muğla, Aydın, İzmir'de çalışmalar yapıyoruz. Saha siyasetin en heyecanlı verimli  tarafı direk halk ile beraberiz. İstişareler ve birliktelikler temaslar sorunların çözümü için faydalı oluyor. Halkımızın refah talepleri inanılmaz mutlu ediyor. Anne ve babalarda eğitim anlamında bilinç artıyor. Denizli'de köylerde kız çocuklarının liseyi tamamlama oranı yüzde 100. Aileler daha kaliteli eğitim istiyor. Çocuklarının kalacağı yerler ile ilgili sıkıntıları var. Bununla ilgili söz vermiştim. 5 tane orta öğretim kız yurdu yapılacak. Çameli'deki tamamlandı. Sağlık hizmetleri ile ilgili talep ve şikayetleri soruyorum. Tedavi olma süreci ve tedaviye ulaşma oranlarını soruyorum. Hastaları ve hastaneleri ziyaret ediyorum. Bu kontrol değil, hizmet kalitesinin ölçülmesidir. Sosyal hizmetlerin yaygınlığı konusunda inceleme yapıyorum. Muhtarlarla ve kaymakamlarla toplantılar yapıp hizmetlere ulaşılabilirdik konusunda bilgiler veriyorum. İnsanlara ulaşırken matematiksel oranlarla değil o anki sosyal durumunu gözetin diyorum. Kısacası vicdani değerlerle yaklaşılmasını istiyorum. Hedef kitlemiz kadınlar ve gençlerdi. Denizli'nin genel sorunları olan uyuşturucu ile ilgili girişimlerimiz oldu" dedi. 

 

"SİVİL MECLİS SİVİL ANAYASA YAPTI"

Anaysa konusunda MHP'den olumlu yanıt alınarak paket hazırlandı. İki defa oylama yaptık. Hakkımızın önüne geliyor. İlk başlarda insanlar neden evet veya neden hayır dediklerini bilmiyordu. Gençlerin karar vermesi önemli. Sivil Meclis sivil anaysa yaptı. Daha mükemmeli olabilir mi, olabilir. 18 maddelik palet yapılarak bunun önü açıldı. Bir adım atılmasını önemsiyorum. Genç ve kadınlara bunu anlatıyorum. Muhtarlara aday olmaya karar veren bayanlar da var. Bundan son derece mutluyum. Kampanyanın son günlerine geldik" dedi. 

Ziyaretin son bölümünde Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı da meslek ile ilgili sıkıntıları aktararak çözüm için destek istedi.