Ramazan Subay, "Acıpayam için varım" dedi

Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları'nın Acıpayam'daki en büyük emektarı Ramazan Subay, yaklaşan mali idareler seçimleri öncesinde Acıpayam Belediye Başkanlığına aday adaylığına oldu.

Büyük Birlik Partisi'nin Acıpayam'daki önemli isimlerinden Ramazan Subay, yaklaşan mali idareler seçimleri öncesinde Acıpayam Belediye Başkanlığına aday adayı oldu. Yaklaşık 15 yıldır Büyük Birlik Partisi'nde çeşitli kademelerde görev yapan,  Acıpayam İlçesi'nde de partinin bayrağına en iyi şekilde dalgalandıran Subay, 10 yıl aşkın sürede de Alperen Ocakları'nda görev yaptı. Son olarak 3 yıldır Büyük Birlik Partisi Acıpayam ilçe başkanı olarak görev yapan Subay attığı adımı, "Rahmetli Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun emanetine Acıpayam'da sahip çıkmak adına bu yola çıktım" sözleri ile özetledi.

"Son nefesimize kadar görevimizin başındayız" diyen Subay, "Büyük Birlik Partimizi temsilen Acıpayam Belediye Başkan aday adaylığına talip oldum. Partimiz uygun gördüğü süre içerisinde bizlere bu görev verilirse öncelikle hedefimiz yerel seçimleri kazanmak olacaktır. Bu zamana kadar gerek toplumsal olaylar gerekse de sosyal sorumluluk projeleri ile adımızdan fazlasıyla söz ettirdik. Bu süreçten sonra Büyük Birlik Partisi'ni temsilen daha güzel işler yapmak için göreve talebimiz" dedi.

Ramazan Subay BBP Denizli Alperen Ocakları Acıpayamda BBP in adayı