Polinom Eğitim Kurumları Denizli'de Kapılarını Açtı

İzmir'den başlayarak tüm Türkiye'de kaliteli ve ayrıcalıklı eğitim için yola çıkan Polinom Eğitim Kurumları, Denizli'de şubesini açtı.

4 ay içerisinde 400 üstü talep toplayan ve 3 ay içerisinde Türkiye geneli 15 ilde bayi veren Polinom Eğitim Kurumları 12. şubesi olarak Denizli’ye hızlı giriş yaptı.

Polinom Eğitim Kurumları Denizli Şube Sorumlusu ve Pamukkale Eğitim Kurumları Sahibi İsmail Cirit, Denizli’de farklı bir heyecan, farkı bir soluk getirerek eğitim öğretim anlamında ayrıcalıklı çalışmaları tüm öğrencilerine sunacaklarını söyledi. Cirit, “2004 yılından beri Denizli’de eğitim sektöründeyim, Yine deneyimli bir eğitimci olan eşimle birlikte 7 yıldır tüm öğrencilerimize Pamukkale Eğitim Kurumları markamız ile hizmet veriyoruz. Şimdi İzmir merkezli ve bu dönem itibariyle tüm Türkiye geneline hızlı bir şekilde giriş yapan, Polinom Eğitim Kurumları markamızla daha kaliteli ve hızlı bir şekilde faaliyetlerimizi devam ettiriyoruz. Şu an hem kurs hem de Anadolu Lisesi olarak Çınar ve Çamlık’ta eğitim öğretim faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.” dedi.

EĞİTİME FARKLI BİR SOLUK GELECEK

Polinom Eğitim Kurumları’nın ayrıcalıklı eğitim anlayışından bahseden Cirit, “21. yy Eğitim Modeli ile hizmet veriyoruz. Burada PoliCevap dediğimiz kunduz üyeliğini tüm öğrencilerimize ücretsiz bir şekilde 7/24 sunuyoruz. Bunun dışında PoliPlus dediğimiz, Denizli ve Türkiye’de ilk ve tek sadece bizim uyguladığımız, yapay zekâ yazılım desteği ile öğrencinin kendi eksiklerinden hazırlanmış ‘Kişiye Özel Soru Soru Bankası’ veriyoruz. Ayrıca Poli 4K video tekrar platformumuzla tüm derslerin tekrarını, kaçırmış olduğu ya da dinlemek istediği tüm konuların videolarını yine 7/24 öğrencilerimize sunuyoruz. Polikoç sitemimizle haftalık ve aylık takiplerimizi, PoliAnaliz ile de eğitim ve kariyer planlamada yine yenilikçi bir yaklaşımla ‘Kişiye Özel Meslek Analiz Testi’ni 8 seans şeklinde yapıyoruz. PoliOnline Soru Bankası desteğiyle öğrencimizin soru kitabı ihtiyacını ortadan kaldırıp, online soru havuzumuz ile ödevlendirme ve kavrama analizlilerinizi de yapıyoruz.
Yine YKS ve LGS Deneme Kulübümüzde, Türkiye geneli karma yayınevleri ve Polinom deneme sınavlarında farklı sorular görmelerini sağlıyoruz. Doğal olarak tüm bunların neticesinde %95’in üstünde başarı oranını sağlıyoruz.’’ dedi.

POLİNOM’DAN TÜRKİYE BİRİNCİLERİNE BÜYÜK ÖDÜL!

Polinom Denizli şube kurucularından Eylem Cirit de, sınavlarda Türkiye birincisi olan öğrencilere başarıyı ödüllendirmek adına 250 bin lira para ödülü vereceklerini söyledi. Kurucu Türkçe Öğretmeni Eylem CİRİT  ‘Dün itibariyle başladığımız ‘kişiye özel bursluluk sınavlarıyla’ da öğrencilerimizin başarı durumlarına göre de indirim imkânı sağlıyor ve onları yine ödüllendiriyoruz. Bu tür ayrıcalıklı çalışmalarımız dönem içerisinde de devam edecek. 4 Temmuz itibariyle de 8.-11.-12. Sınıflarımız için yaz kampımız başlıyor. 26 Ağustos’a kadar yaz kampımız tüm kayıtlı öğrencilerimize ücretsiz bir şekilde yapılacak. Yıllık bin saate varan hem YGS hem LGS gruplarımızda yoğun bir ders çalışma programı sunuyoruz. Kayıtlı olan tüm öğrencilerimize eksik olduğu noktalarda 80 saat ücretsiz bir şekilde özel ders hizmeti sunuyoruz. Ortaokul gruplarımızdan başlayarak, mezun gruplarımıza kadar kurs hizmeti veriyoruz” dedi. Son olarak “Denizli Türkiye’de eğitim ve öğretime önem veren, büyük bir şehirdir” diyen Cirit, “Bizi tanımak isteyen, eğitime öğretime önem veren velilerimizi Çınar’daki ve Çamlık’taki şubelerimize bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.