Pınarkentliler rahat nefes aldı

Pamukkale İlçesine bağlı Pınarkent Mahallesi'nde yaşayanların önemli bir sorunu olan pazar alışverişi Muhtar Özlem Çağlar'ın gayretleri ile son buldu. Vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

Ağırlıklı olarak çalışan kesimin yaşadığı Pınarkent Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşların en büyük sorunlarından bir tanesi pazar alışverişlerinde yaşadığını gözlemleyen ve seçim döneminde bununla ilgili çalışma yapacağını söyleyen Özlem Çağlar, sözünü tuttu. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin de destekleri ile artık pazar günleri Pınarkent’te vatandaşların alışveriş yapılması için pazar kurulmaya başlandı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Muhtar Özlem Çağlar, bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

“ÜRÜNLERİNİ SATARAK EK

KAZANÇ ELDE EDECEKLER”

Mahallede daha önce hafta içi pazar kurulduğuna dikkat çeken ve vatandaşların ihtiyaçlarını göremediğine değinen Muhtar Çarlar, “Mahallemiz hem üreten hem çalışan bir kesim olduğu için dağınık bir yerleşime sahiptir. Neredeyse mahallede yaşayanların yüzde yetmişi çalıştığı için hafta içi perşembe pazarına gidemiyordu. Tek tatil günü nü diğer semt pazarlarına giderek öldürüyordu. Kendinize ve ailenize daha çok vakit ayırın diye aynı zamanda mahallemizde kendi ürününü yetiştirip pazarda satışını yapan üreticilerimizde kendi ürettikleri ürünlerini satarak kazanç sağlayacakları pazar pazarı tam gün olmak üzere hizmete açıldı. Tüm mahalle sakinlerini maske mesafe hijyen kurallarına uyarak bekliyoruz. Projemi en az benim kadar destekleyen Pamukkale Belediye Başkanım Avni Örki ye başkan yardımcılarımıza ve yapımda emeği geçen ekibine mahallem adına teşekkür ediyor. Daha birçok güzel projeyi belediye başkanımızla beraber mahalleme kazandırmayı temenni ediyorum” dedi.

Mustafa KARAPINAR

pınarkentliler rahat nefes aldı avni Örki pamukkale belediyesi pınarkent Özlem Çağlar