Pamukkale için kolları sıvadı

İYİ Parti Pamukkale İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Türkay Berberoğlu, parti binasında düzenlenen ve yaklaşık 150 kişinin katılımı ile yapılan basın toplantısında aday adaylığını resmen açıkladı. Berberoğlu, konuşmasının satır aralarında önemli mesajlar da verdi.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu toplantısı sonrasında İyi Parti Lideri Meral Akşener tarafından elleri kaldırılarak Pamukkale İlçe Belediye Başkan Aday Adaylığı lanse edilen Türkay Berberoğlu, parti binasında gövde gösterisine dönen toplantıda açıklamalarda bulundu. Kolları sıvayarak konuşmasını sürdüren ve “Pamukkale için kolları sıvadık” vurgusu yapan Berberoğlu’nun rahat ve kendinden emin tavırları dikkat çekti. İyi Parti Denizli İl Başkanı Nihan Cihan Özden, Merkezefendi İlçe Başkanı Süleyman Semerci, belediye meclis üyeleri ve partinin önde gelen isimlerinin de hazır bulunduğu toplantıda sözlerine kendisini tanıtarak başlayan Berberoğlu, siyasi yaşamından ve hedeflerinden bahsetti.

SİYASİ YAŞAMINDAN BAHSETTİ

Siyasi hayatının İyi Parti ile başladığını ifade eden Berberoğlu, “2017 yılında Genel Başkanımız Meral Akşener’in önderliğinde kurulan İyi Parti ile siyaset yaşamam başladı. İyi Partide Denizli İyi Parti il yönetimi kurucu üyeliği, il yönetiminde tarım ve hayvancılıktan sorumlu divan başkanlığı, STK’ lardan sorumlu divan başkanlığı, il ikinci başkanlığı görevi yaptım. Ardından hedeflerim doğrultusunda İyi Parti Pamukkale Yönetim Kuruluna katılarak teşkilat başkanlığı görevlerini yürüttüm. 27 Kasım 2022 tarihinde yapılan ilçe seçiminde Pamukkale İlçe Başkanı olarak göreve geldim” dedi.

“PROJELERİM HAZIR”

Pamukkale İlçesinde göreve geldiği günden bu yana hiç durmadan çalıştığını ve ders notlarını çıkardığını ifade eden Berberoğlu, “Pamukkale İlçesine ilçe başkanlığına geldiğimiz günden itibaren 61 mahallemizdeki  muhtarlarımızı vatandaşlarımızı esnafımızı ev ev , kapı kapı program dahilinde gezerek  ilçemizdeki eksiklikleri not ettik. Bu bağlamda Pamukkale İlçemizde çalışan kadınlarımız ile ilgili gençlerimizin işsizlik sorunuyla alakalı engelli vatandaşlarımızla alakalı, mahallelerimizdeki temizlik ve hijyenle alakalı, turizm ile alakalı, yolun alt kısmı ve üst kısmı diye ayrılan  mahallelerimizdeki  adil olmayan  yatırımları gözlemleyerek bu eksiklikleri ortadan kaldıracak çözüm önerilerimiz ve projelerimiz hazır. Parti teşkilatım ve sevenlerimden aldığım güç ile 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Pamukkale İlçesi Belediye Başkanlığına Aday Adayı olduğumuz sizlerin huzurunda beyan ediyorum” dedi.

 

TÜRKAY BERBEROĞLU KİMDİR?

1971 yılında Denizli’nin Çal İlçesinde memur bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya geldim. Evli ve iki çocuk babasıyım. İlk orta ve liseyi Denizli’de okudum. 1988 yılında şimdiki adı Denizli Lisesi olan koca mektepten mezun oldum. Ardından Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesinde beş yıllık eğitim sonrası askerlik görevimi tamamlayıp 1995 yılında memleketim Denizli’ye geldim. 1995-1999 yılları aradından ilimizdeki köylerde büyükbaş veteriner hekimi olarak çalıştım. Bu yıllar arasında mezun olduğum üniversitede yüksek lisansımı tamamlayarak bilim uzmanı ünvanını kazandım.

1999 yılında ilimizde, ilçelerde ve çevre illerdeki ihtiyacı gözlemleyip Pamukkale yolu üzerinde Goncalı yol kavşağındaki büyükbaş –küçükbaş ve kedi köpek üzerine hizmet veren ülkemizdeki üçüncü olarak ruhsat alan Denizli Özel Hayvan Hastanesini kurdum. Bu güne kadar olan süreçte

2012-2022 ylları arasıda 5 dönem Denizli Veteriner Hekimleri Odası Başkanlığını yürüttüm.

2022 yılından bulunduğumuz güne kadar ise merkezi Ankara’da bulunan Türk Veteriner Hekimleri Birliği ikinci başkanlık görevime devam etmekteyim. Hobilerim olarak geleneksel spor dallarına bağlı Denizli Atlı Okçuluk Spor Kulübü Kurucu Başkanı ve lisanslı sporcusuyum. Atlı okçulukta ülkemizde yapılan müsabakalarda dereceli bir sporculuk hayatım oldu.

Denizli’de Denizli Demirat sürücüleri ismiyle bilinen motosiklet kulübünün 2012 yılından bu yana üyesiyim. Bu hobi sayesinde ülkemizde ve dünyadaki bir çok şehri ve ülkeleri gezerek belediyecilikte başarılı ve başarısız belediyeciliği kıyaslama imkanı buldum.

 

Mustafa KARAPINAR

Türkay Berberoğlu Pamukkalede yola çıktı İyi Parti Denizlide ilk aday adayı Türkay Berberoğlu açıkladı İyi Partide başkan adaylığını ilk açıklayan isim oldu Denizlidesiyaset İyi Parti Denizli Türkay Berberoğlu kimdir