Pamukkale'den Azerbaycan'a destek geldi

Pamukkale Belediye Meclisi Ekim ayı ilk bileşimini yaptı. Toplantının açılışında Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırısı kınandı ve Azerbaycan'a başarı dilendi.

Pamukkale Belediye Meclisi Ekim ayı toplantıları başladı. Pamukkale Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Avni Örki, meclis toplantısının açılışında yaptığı konuşmada Azerbaycan’a yapılan saldırıyı kınayarak sözlerine başladı.

“Kardeş ülke Azerbaycan‘a yapılan saldırılar var” diyen Örki, “Egemenliğini korumak için karşı atak başlattı. Can kardeşlerimize başarılar diliyoruz. Her zaman yaşlarındaydı. Ermenistan çok hızlı bir şekilde Azerbaycan topraklarından çekilir ve can kaybı en aza iner. Tarihi şanlı zaferlerle dolu bayrağının rengini kandan almış bir medeniyetin mensuplarıyız. Azerbaycan askerleri işgal edilen yerleri bir bir geri alıyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere canlarını veren tüm gazi ve şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi. Daha sonra söz alan AK Parti, İyi Parti, CHP ve MHP Grubu saldırıyı şiddetle kınayarak Azerbaycan’a başarı diledi.

Videoyu izlemek için TIKLAYABİLİRSİNİZ

https://youtu.be/jLagAO_RuY4