Pamukkale'de yeni başkan Berberoğlu!

İyi Parti 3. Olağan Pamukkale İlçe teşkilat seçimleri Çatalceşme Oda Tiyatrosunda başladı. 428 delegenin oy kullandığı seçimlerde başkanlık için üç aday yarıştı. Yeni başkan Türkay Berberoğlu oldu.


İyi Parti İl Başkanı Raziye Akışık "Olağan kongre süreci başladı. Şehrimizdeki merkez ilçeler hariç bütün kongreler tamamlandı. Pamukkale bizim için her yönü ile önemli bir ilçemizdir. İlçemizde genel siyaset düzeyindeki enerji ve inançla çalışmamız gerekiyor. Kongreler beraberinde kırgınlıkları da getirebiliyor. Biz asla buna izin vermeyeceğiz. Biz takip değil aileyiz. Hedef bir inanç tam yüzümüz güneşe dönük. Gücümüzü bütün ülkeye göstereceğiz" dedi. 


İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, konuşmasında arzu ettiği ilçe yönetimini tarif etti. Öztürk, "2023 ve 2024 seçimlerini kaldıracak yönetimler seçmek önemlidir. 3 adayımız var üçü de birbirinin arkadaşı. Birbirlerini yenmek için uğraşıyor. Bundan doğal durum yok. Önümüzde iki seçim var. Bu seçimleri kaldıracak yönetimler oluşacak. Hedeflerimiz var. İçerde ben ne olacağım kaygısı ile hareket eden arkadaşlar olabiliyor. Kendimizin iktidara gelebilmesini sağlamak için mücadele vereceğiz. Pamukkale'yi herkes İyi Partiye yakıştırıyor. İktidar değişmediği sürece ilçe başkanlığını alsak, belediyeyi alsak, il başkanı olsak ne olacak.

BERBEROĞLU, PAMUKKALE'NİN YENİ BAŞKANI OLDU!

3 adayla girilen İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanlığı seçiminde Türkay Berberoğlu yeni başkan oldu.

İŞTE ADAYLARIN OY SAYILARI:

Türkay Berberoğlu: 165
Mustafa Çobanoğlu: 159
Ömer Yıldız: 18