Özgür Özel, yurt içini Denizlili isimlere emanet etti

CHP'nin yeni lideri Özgür Özel, partideki en önemli yapılardan biri olarak görülen yurt içindeki örgütlenmeyi, Denizlili iki isme emanet etti. Yerel seçim öncesinde iki Denizliliden birini CHP'nin en önemli görevlerinden birine getirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Eski İl Başkanlarından Avukat Bülent Nuri Çavuşoğlu ile aslen Denizlili olan CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin, partide yurt içi örgütlenmeyi omuz omuza yürütecek. Bu durum, Denizli'deki CHP örgütünde, ana muhalefet olarak diğer partilere göre 2-1 üstünlük sağladıkları yönünde yorumlandı. CHP Parti Meclisi Üyesi seçilen Hikmet Erbilgin, Cumhuriyet İlkokulu ile Ortaokulunu bitirip ortaöğrenimini Denizli Endüstri Meslek Lisesi'nde tamamladı. Çocukluk ve gençlik yıllarının da yükseköğretim hayatına kadar babaevi olan Denizli'de geçtiği öğrenildi. CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin, geçtiğimiz günlerde de ikinci kez il başkanı seçilerek güven tazeledi.

GENEL BAŞKANIN EN YAKININDA YER ALAN İSİMLERDEN BİRİ

CHP'deki genel kurul öncesinde Kastamonu'da bir araya gelerek değişim çağrısında bulunan CHP'nin aynı bölgedeki 9 il başkanından biri olduğu öğrenilen Erbilgin, toplantıya ev sahipliği yaparak dikkatleri üstüne toplamıştı. Genel kurul öncesinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel lehine açıklama yapan Erbilgin ile Çavuşoğlu'nu, seçilir seçilmez partinin genel merkez yönetimine alarak vefasını gösterdi.

Mustafa KARAPINAR

Hikmet Erbilgin Kimdir CHP Denizli Özgür Özel Kastamonu Denizli Bülent Nuri Çavuşoğlu Kimdir CHP Genel Merkez Kastamonu CHP