"Özel" insanlardan "özel" mesajlar var

Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aysun Tonel, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyarette 'Bizler toplumda var olduğumuzu göstermeye başladık' dedi.

Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen görüşmede Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aysun Tonel, derneğin çalışmaları hakkında Başkan Zolan’a bilgiler verdi. Özel İnsanların toplumda bir yeri olduğunu ve son dönemlerde yapılan çalışmalarla özel insanlara verilen değerin arttığını ifade eden Tonel, “Artık bizler toplumda var olduğumuzu göstermeye başladık. Geçmiş yıllarda bir şekilde görülmeyen özel insanlar yapılan düzenlemelerle sokaklara çıkarak toplum içine katışmaya başladı. Bu da bizleri sevindirmektedir. Ancak gelinen nokta yetersiz. Daha iyi adımların atılmasını bekliyoruz” diyerek dernek çalışmalarında verdiği destek nedeniyle Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da özel insanlara özel önem verdiklerini, onları topluma kazandıracak projelere imza atmayı ilke edindiklerini açıkladı.

Özel İnsanlar yardımlaşma ve dayanışma derneği aysun tonel osman zolan