Özel İnsanlardan duygulandıran hareket

Özel İnsanlar Derneği, yönetim kurulu üyelerinden vefat eden Rana Külahoğlu'nun 52. Gün hayrını gerçekleştirdi. Pasvak aracılığı ile depremzedelere ve ihtiyaç sahiplerine bir öğün yemek yardımında bulunuldu.


Özel İnsanlar Derneği, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesi ile yönetim kurulunda yer alan ve hayatını kaybeden Rana Külahoğlu’nun ölümünün 52. Gününde hayır gerçekleştirdi.

Özel İnsanlar Derneği Genel Başkanı Aysun Tonel, “Depremler nedeniyle acımız büyüktü. Ateş düştüğü yeri değil, bu sefer hepimizi yaktı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile depremde kaybettiğimiz kadınlarımıza, her türlü zorluğa göğüs geren ayakta dimdik kalabilen kadınlarımıza, emekçi kadınlarımıza ve 52. Gün önce vefat eden Yönetim Kurulu üyemiz Rana Külahoğlu kardeşimiz adına PASVAK aşevine ihtiyaç sahillerimiz ve depremzedelerimiz için Özel İnsanlar Derneği olarak bir öğün yemek yardımı edelim dedik. Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, huzurlu, şiddet olmadan ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini diliyorum” ifadelere yer verdi.