Özel, ilçe başkanını azarladı

Miting için Denizli'ye gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in konuşma sırasında agresif tavrı dikkatlerden kaçmadı. Özel, sahnede başkan adaylarının açıklandığı sırada Merkezefendi ilçe Başkanını azarladı.

31 Mart yerel seçimlerine bir hafta kala Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 29 Ekim Bulvarı’nda düzenlenen mitingde Denizlililere seslendi. Özel’in konuşmasının ardından başkan adaylarının sahneye çağırıldığı sırada Özel’in agresif tavrı dikkatlerden kaçmadı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın partililere ve vatandaşlara tanıtılması esnasında Özel, ilçe başkanının da sahneye gelmesini istedi. Belirli bir süre geçmesinin ardından Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan’ın sahneye çıkmaması üzerine İlhan’a ithafken, “Hadi kardeşim seni mi bekleyeceğiz? Önünü ilikle koş! O yoksa ilçe başkan yardımcısı gelsin” sözleri şaşırttı. Programın sonlanmasına yakın, Müjdat İlhan sahnedeki yerini alarak herkesi selamladı.

BU İLK DEĞİL!

Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanmasının ardından parti binasının önünde gerçekleşen aday tanıtımında da Müjdat İlhan yer almamış; otobüsün altında partililerle beraber programı izlemişti.