Özel Çamlık Koleji'nde 23 Nisan coşkusu tavan yaptı

Özel Çamlık Koleji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için düzenlediği gösterilerle büyük beğeni topladı. Eğitim kadrosu ve öğrencilerin hazırladığı gösteriler izleyenleri adeta büyüledi.


Özel Çamlık Koleji, okul yönetiminin destekleri ile öğrencilerin ve eğitim kadrosunun hazırlamış olduğu birbirinden güzel gösteriler velileri büyüledi. Yaklaşık iki buçuk saat süren gösteri süresince veliler çocuklarını alkışlarla desteklediler ve bayram coşkusunu beraber yaşadılar. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Okul Müdürü Gökhan Çakmak yaptı. Çakmak, “Türkiye Büyük Millet Meclisi; büyük kurtuluş mücadelesinin ardından büyük bir dönüm noktası olup egemenliğin millete bırakıldığı yeni bir devletin ilk adımıdır. Bu nedenle meclis, Cumhuriyetimizin yapı taşıdır ve ülkemizin tarihine yön vermiştir. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ gelecek nesillere verilen önemin ve güvenin de simgesi olmuştur. Bu nedenle daha güçlü ve daha huzurlu yarınlar için geleceğimizin güvencesi, teminatı çocuklarımızı çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatarak, en iyi şekilde yetiştirmek, geleceğe hazırlamak hepimizin ortak hedefidir. Bu vesileyle; Milletimizi ortak değerde buluşturan, milli egemenlik için önemli görev üstlenen Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunu ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarım” dedi.

Okul kurucularından Adem Çetinkaya, Kezban Çetinkaya veli ve öğrencilerle yakından ilgilendi. Hep beraber okul öğrencilerinden oluşan koronun seslendirmiş olduğu birbirinden güzel şarkılarla ve marşlarla herkes doyasıya eğlendi. Program İzmir Marşı ile son buldu.