"Özel bireyler bizim için değerlidir!"

14 Mayısa sayılı günler kala Vatan Partisi parti politikalarını halka anlatmaya devam ediyor. Çarşı ve pazarlarda halkla buluşan Vatan Partisi milletvekili adayları sorunları dinleyip çözüm önerilerini içeren seçim bildirgelerini dağıtıyorlar.

 

HER KARARDA ENGELİ ÖRGÜTLERİNİN GÖRÜŞÜ ALINACAK!

Güçlü Devlet Üreten Millet anlayışıyla yola çıktıkları ifade eden Vatan Partisi Denizli 3. Sıra milletvekili adayı Elif Çobanoğlu muhtaç olanların ekonomik sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayacak, yaşamlarını kolaylaştıracak, toplumsal hayata her alanda katılmaları için gerekli kurumları oluşturacak ve kaynakları tahsis edeceğiz, çalışabilecek durumda olanlar ise mutlaka iş sahibi yapılarak toplumsal yaşamın içinde olmaları sağlanacaktır dedi. Çobanoğlu şöyle devam etti: “Kentlerimizi ve bütün kamu kurumlarını engellilerin engelsiz yaşayacakları ve hizmet görecekleri ölçüde düzenleyecek, ailelerinin yaşamlarını özel uygulamalarla kolaylaştıracağız. Engellilerle ilgili düzenleme ve kararlarda, engelli örgütlerinin görüşleri göz önünde tutulacaktır.

Ayrıca kadını ve erkeği kendi cinsiyetine yabancılaştıran, çocukları istismara açık hale getiren, gençleri millî değerlerimizden koparan, aileyi dağıtan, insanlarımızı uyuşturucuya, şiddete, intihara ve mutsuzluğa sürükleyen LGBT dayatmasına karşı toplumumuzu aydınlatacağız. Eşcinsellik, çok cinsiyetlilik, cinsiyetsizlik

propagandasına ve örgütlenmesine izin vermeyeceğiz. Karşılıklı sevgiye dayanan aile birliğini güçlendireceğiz."

İzmir Büyük Aile Buluşması

17