Özcan, partisine sitem etti

CHP'li Pamukkale Belediye Başkan Aday adayı İlhan Özcan, başvuru yapan adaylar dışında alternatif arayan partisine sitem etti.

MK Yapım’da yayınlanan ‘Siyaset D’ programına konuk olan CHP’li Pamukkale Belediye Başkan Aday adayı İlhan Özcan, partisinin aday adaylığı başvurusunu yapan isimlerin yok sayılarak, liste dışındaki isimler hakkında anket yapılması konusunda açıklamalarda bulundu.

“Altın yere düşmeyle pul olmaz” diyen Özcan, “Ben altınım! Beni yemeye çalışsalar da İlhan Özcan, değerinden hiçbir şey kaybetmeyecek” dedi.

Özcan, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“KİMSENİN YOK SAYMAYA HAKKI YOK”

“Maraton yarışında rakipler olur. Maraton yarışında çizgiler vardır. O çizgilerin dışına çıkmadan, çizgilerin içerisinde o yarışın prensiplerine uyarak yarışmaktır. Biz beş aday adayı, partimize saygımızdan, partinin açıkladığı takvime uygun olarak başvurumuzu yaptık. Ondan sonra anket yapılıyor. Gökhan Çankır, ben ve Şükrü Sezen anket dışında bırakılıyoruz. Bizim üstümüze aday adayı olmayan dört kişi daha soruluyor. Bu bana göre olmaması gereken bir anlayış. Sen bizi ankete neden sokmuyorsun? İlhan Özcan, 6. Sıradan milletvekili adayı olmuş, seçilmeyeceğini bile bile Çivril’den Çameli’nin her yerine bu partinin daha iyi oy alması için çalışmış, maddi ve manevi olarak katkı koymuş birisi. Sen anket yapıyorsun, İlhan Özcan’ı anketten çıkartıyorsun. Gökhan Çankır, Pamukkale İlçe Başkanlığı’na adaylığını koymuş ve bir oyla kaybetmiş. Bu adamı yok sayıyorsunuz. Çankır, Pamukkale’de örgütün yarısına hâkim. Kimsenin yok saymaya hakkı yok! Biz gelmişiz, Denizli’de siyaset yapacağız.

“ADALETİN İŞLEDİĞİ BİR PARTİ OLANA KADAR MÜCADELEMİZ SÜRECEK”

Allah uzun ömür verdiği müddetçe partimizde doğru düzgün, hakka, adalete uygun, olumsuzlukların yaşamadığı, kimsenin hakkının hukukunun çiğnenmediği biz çizgide parti için mücadele edeceğim. Partimizde ağzımızı açtığımız zaman insan hakkını hukuku gözeten, emekten yana olan bir partidir diyoruz. Gökhan Çankır’ın da emeği var bu partinin içerisinde, İlhan Özcan’ın da. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bizi Pamukkale Belediye Başkan Adayı yapmayabilirler. Ama biz Denizli siyasetinde var olacağız ve partimizin başarısı için sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Partimizin doğru çizgide, doğru insanlarla hakkın, hukukun ve adaletin işlediği bir parti olana kadar mücadelemiz sürecek”.

ilhan özcan chpli ilhan özcan chp pamukkale belediye başkan adayı adayı ilhan özcan denizli denizli haberleri