"Özay Gönlüm hep gönlümüzde yaşayacak"

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizlili halk ozanı Özay Gönlüm'ün vefatının 23. yıldönümü dolayısıyla Çatalçeşme Oda Tiyatrosu yanında bulunan heykeli önünde anma programı düzenledi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, törende yaptığı konuşmada; 'Özay Gönlüm sadece Denizlimizin değil, ülkemizin bir değeridir. Özay Gönlüm hep gönlümüzde yaşayacak' dedi.

Denizli’nin ve Türkiye’nin kıymetli halk ozanlarından Özay Gönlüm’ün aramızdan ayrılışının 23’üncü yılı. Denizli Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda anma töreni düzenledi. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu yanında bulunan heykeli önünde düzenlenen törene katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çelenk sunumunun ardından bir konuşma yaptı.



“Türküleri söylendikçe her zaman kalbimize işlenecek”

Başkan Zolan yaptığı konuşmada; “Bugün Özay Gönlüm’ün ölüm yıldönümü. Onu anmak üzere bir araya geldik. Özay Gönlümümüzü unutmadığınız ve programa katılım sağladığınız için çok teşekkür ederim. Özay Gönlüm sadece Denizlimizin değil, ülkemizin bir değeridir. Yaptığı eserlerle ve derlemelerle, kültürümüze kattığı birçok güzelliklerle halkın sanatçısı olmuştur. Halkımızın değerleri ile bütünleşmiştir. Erken kaybettik. Mekanı cennet olsun. Özay Gönlüm hep gönlümüzde yaşayacak. Türküleri söylendikçe her zaman kalbimize işlenecek” ifadelerine yer verdi.




 

özaygönlüm özaygönlümanma denizli denizlihalkozanı denizliözaygönlüm denizlibüyükşehir osmanzolan