Osman Bilgin Kale'yi istiyor

AK Parti'den Kale Belediye Başkan Aday Adayı olan Osman Bilgin, Kale ilçesi için büyük hayallerinin olduğunu ifade ederek, 'Kale tarım ve turizm ilçesidir. Önemli potansiyelimiz var. Bunu daha ileri seviyeye taşımak istiyorum' dedi.

Belediyecilik anlamında görev yaptığı 25 yıllık süre içinde önemli tecrübeler kazandığını ifade den Osman Bilgin, Kale Belediye Başkan Aday Adaylığı için yola çıktı. MK Yapım YouTube kanalında yayınlanan Siyaset D programına konuk olan ve Mustafa Karapınar’ın sorularını yanıtlayan Bilgin, önemli açıklamalarda bulundu. Mahallesi ile bağlarını hiçbir zaman koparmadığını ifade eden Bilgin, “1999 yılında Ali Aygören ile dönemin Denizli belediyesinde başladığım mesleki serüvenime halen devam etmekte idim. Elektrik işlerine bakıyorum. 25 yılda belediyecilik anlamında öncelikle dürüst olmayı öğrendim. Şu anda birikimleri Kale için kullanmak istiyorum. Belediye başkanı bulunduğu ilçeye hizmet edebilmek için projeler üretir ve hayata geçirir. Yapabileceğimiz projelerin sözlerini vermemiz gerekiyor. Verilecek sözlerin ayağı yere basması lazım. Menfaat beklentisi olmadan insana insan olduğu değer veririz. Öncelikle Kale ilçemiz kazansın diye yola çıktık. Vatandaşların teveccüh göstermelerinin en önemli nedeni budur. Kale bize biz kaleye emanetiz” dedi.

PROGRAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN LİNKİMİZ...

SOSYAL TESİSLER ÖNCELİKLİ HEDEF

Kale’de sivil toplum kuruluşları ile görüştüğünü ifade eden Bilgin, “Kale’nin sosyal etkinlik alanına tesise ihtiyaç var. Çocukların ve vatandaşların yaşan ve sosyal alanlarını genişletmek öncelikli hedefim olacak. Açık kapalı kır düğün salonları yapılacak. Spor tesisleri kavuşturmak istiyorum. Tarım ilçesiyiz. İlçemizde yetişmeyen hiçbir şey yok. 1,5 milyon üzerinde zeytin ağacımız var. Arpa, buğday, nohut, markalaşmış biber üretiliyor. 3 tane zeytin yağı fabrikamız var elde edilen yağları depolama ve üretim fabrikası kurup turizm şeridi olan Muğla yol güzergahında satış pazarlama yeri yapmayı düşünüyorum. Daha çok yapacağımız işlerimiz var. Onları zaman içinde kamuoyu ile paylaşacağım.  Mevcut Belediye başkanımız ile bağlarımız hiçbir zaman kopmadı elinden geldiği kadar ilçemize hizmet etti. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

OSMAN BİLGİN KİMDİR?

Kale Karaköy doğumluyum. İlköğretim Karaköy, ortaokulu Kale ortaokulunda sınavlarla girilen Mesleki ve Teknik Meslek Lisesi Elektrik Bölümünü kazanarak tamamladı.

Osman Bİlgin AK Parti Denizli seçim yerel seçim Kale İlçesi Osman Bİlgin Kimdir