Ortak hedef zararlı alışkanlıkları yok etmek

Denizli Yeşilay Şubesi Başkanı Bünyamin Yakar ve Yönetim Kurulu Üyeleri İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı'yı ziyaret etti. Ziyarette zararlı alışkanlıklarla mücadele konuşuldu.

Denizli Yeşilay Şubesi Başkanı Bünyamin Yakar ve Yönetim Kurulu Üyeleri İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı'yı ziyaret etti. 

Sağlık Haftasını kutlamak amacıyla gerçekleşen ziyarette Yeşilay’ın zararlı alışkanlıklar ile mücadele etme amacını İl Sağlık Müdürü olarak desteklediğini belirten Dr. Şükrü Arpacı tütün, alkol ve madde bağımlılığı gibi toplumun ve gençliğin beden ve ruh sağlığını tahrip eden bağımlılıklar yanında, kumar, internet ve teknoloji bağımlılığı gibi gençliğe ve topluma zarar veren bütün zararlı alışkanlıklarla mücadele etmek, milli kültürüne bağlı nesiller yetiştirmek hepimizin görevidir diyerek bağımlılıklarla mücadele etmek, toplumun sağlığını korumak, bilinçli toplum oluşturmak ve bu amaç doğrultusunda kamu, özel ve sivil toplum kuruluşlarıyla gerekli işbirliği ve ortak çalışma organizasyonları birlikte geliştirebileceğini dile getirdi. Birlikte güzel ve faydalı işlere imza atabileceğini söyleyen Dr. Şükrü Arpacı, Yeşilay Şube Başkanı’na ve Yönetim Kurulu Üyelerine anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.