Onlar için seçim bitmedi

Pamukkale İlçesine bağlı Develi halkı 16 Nisan'da yapılan referandumun ardından 2. kez sandık başına gidiyor. Seçmenler, bu kez muhtarlarını seçecekler.

Pamukkale İlçesine bağlı Develi halkı 16 Nisan'da yapılan referandumun ardından 2. kez sandık başına gidiyor. Seçmenler, bu kez muhtarlarını seçecekler. 

 

Pamukkale İlçesi’nin Develi Mahallesi’nde mevcut muhtarın görevden alınması nedeniyle muhtar seçimleri yapışacak. Seçimler, 4 haziran 2017 pazar günü yenilenecek. Ara seçimde ipi göğüsleyecek olan isim, 2019’da yapılacak seçimlere kadar muhtarlık görevini sürdürecek.

700 civarında seçmenin oy kullanması beklemem mahallede muhtar adaylarından Ömer Yıldız, ”Mahallemizin eksikleri çok. Başta öğrencilerimizin yol ücretleri ve tarımsal sulama konusu olmak üzere sorunların çözümü için elimden geleni yapacağım. Gerek Pamukkale, gerek Büyükşehir Belediyesi’nden projelerimize destek almak için çalışmalarımıza şimdiden başladık. Pamukkale ovasının ortasında bulunan Develi Mahallesi gerekli hizmeti alacaktır. Vatandaşlarımız söz verdim, 24 saat hizmet veren bir idare anlayışı ile hizmete talibim" diyerek destek istedi.


muhtar seçim referandum ömer yıldız develi mahallesi