Oktay, basınla bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, basın mensupları ile bir araya geldi. Bir dizi programa katılmak için Denizli'ye gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Valilikte düzenlenen açıklamada AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekil Cahit Özkan, Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, geçmiş dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Valo Hasan Karahan ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Oktay'ı yalnız bırakmadı.

Oktay, açıklamalarına şu ifadelere yer verdi: 'Komşuda yaşanan deprem Van'da hissedildi ve yıkımlar yaşandı. Daha çok kerpic binalar yıkıldı ve hasar gördü. 9 vatandaşımız hayatını kaybederken 37 vatandaşımız ise yaralandı. Gerekli tüm çalışmalar yapılıyor. Arama kurtarma çalışmaları ise sona erdi. Ölenlere başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyorum.

"DENİZLİ İLK 9 ŞEHİR ARASINDA"

Denizli 2019 yılını başarılı kapatan şehirlerimiz arasında. İhracatıyla ve girdiyse başarılı ilk 9 şehir arasında.

"DENİZLİ HAKKINDA NOTLARI ALDIK, TAKİP EDECEĞİZ"

Denizli hakkında tüm sorunları eksikleri başkanlarımızdan ve valimizden dinledik. Notlarımı aldım. Yakinen takip edeceğim Ankara'da. Akşam STKlar ile bir araya geleceğiz ve geniş bir şekilde değerlendireceğiz.

"ACIPAYAM İÇİN GERERKEN YAPILACAK"

Acıpayam merkezli yaşanan depremle alakalı muhtarlarla görüştük ve kararları aldık. Hızlı bir şekilde gereken yapılacaktır".