Oklar Öztürk'ü gösteriyor

Meral Akşener öncülüğünde başlayan hareketin Denizli il başkanının kim olacağı merak konusu oldu. Akşener ile birlikte hareket eden MHP İl Eski Başkanı Yasin Öztürk'ün başkanlık yarışında bir adım daha ön planda olduğu konuşuluyor.

MHP'den ihraç edilmesinin ardından ülke gündemine oturan ve 27 Eylül tarihinde Partisi ile ilgili merak edilenleri açıklayacak olan Meral Akşener'in kuracağı partinin kimliği, logosu, tüzüğü sır gibi saklanırken; yanıtı merak edilen soruların başında da hareket sonrasında kurulacak  Parti'nin Denizli İl Başkanının kim olacağı sorusu geliyor. 

ÖZTÜRK ÖN PLANDA

MHP Denizli İl başkanlığı döneminde Denizli'de gerek çalışma performansı ve gerekse de harekete ilk günden beri destek vermesi nedeniyle il başkanının Yasin Öztürk olmasına kesin gözü ile bakılıyor. 27 Eylül'de Akşener tarafından açıklanacak parti ile ilgili bilgilendirme toplantısı sonrasında İl başkanlığı koltuğuna kim olacağı da belli olacak. 



KADIN KOLLARI OLMAYACAK

Diğer partilerin aksine kadın kollarının olmayacağı konuşuluyor. Ancak siyasi harekette kadınların yönetimde en az yüzde 25 oranında temsil edilmesi, gençlerin de yine en az yüzde 10 oranında yönetimde yer almasının planlandığı konuşuluyor.

Mustafa KARAPINAR

yasin öztürk meral akşener denizli