Oğlu için çatıya çıkmış

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Berna Öztürk, intihar girişimi sonrasında www.denizlidesiyaset.com sitesi yazarlarından Mustafa Karapınar'ın sorularını yanıtladı. 

Denizli Devlet Hastanesine bağlı Özay Gönlüm Polikliniğinin karşısında bulunan 4 katlı binaya çıkarak intihar girişiminde bulunan ve Başbakan Binali Yıldırım ile Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Berna Öztürk'ü isteyen vatandaşın çatıya çıkış nedeni belli oldu. Çatıya çıkan şahsın yaklaşık 8 ay kadar hastanede tedavi altında tutulan ve geçtiğimiz Ramazan bayramı öncesinde taburcu edilen madde bağımlısı oğlunun tekrar hastaneye yatırılmasını istediği öğrenildi. 



"ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Konu ile ilgili sorularımızı yanıtlayan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Berna Öztürk, baba ile görüşme yaptığını elinden geleni yapacağını söyledi. Öztürk, "Oğlumuz maddde bağımlılığı nedeniyle 8 ay kadar hastanemizde tedavi altında tutuldu. İyileştiği gözlendi daha sonra da Ramazan Bayramı Arefe'sinde taburcu edildi. Fakat baba tekrar oğlunun yatırılmasını istediği için intihar girişiminde bulundu. Bizler de buna gerek olmadığını babaya ilettik. Elimizden gelen ne ise yapacağımızı söyledim" dedi.

intihar girişimi çatıya çıktı berna öztürk