Oğan, 2. Tur kararını açıkladı!

14 Mayıs'ta ATA İttifakı ile seçime girerek Cumhurbaşkanı Adayı olan Sinan Oğan, 2. Turda hangi ittifakın adayını destekleyeceğini açıkladı.

 

14 Mayıs seçimleri 2. Tura kaldı ve 28 Mayıs’ta Türkiye yeniden sandık başına gidecek. ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’ın, 2. Tur seçimlerinde Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı mı, yoksa Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu mu destekleyeceği merak konusu oldu.

Oğan, yaptığı açıklamada,"Her iki aday ile görüşmelerimiz devlet adamı ve karşılıklı nezaketle gerçekleşmiştir. Bu müzakere ve istişareler tabandan gelen mesajlar neticesinde seçimlerin ikinci turunda Cumhur İttifakı adayı sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğimizi beyan ediyorum.

Bize oy veren seçmenleri de sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemelerini talep ediyorum.

Atatürkçü ve milliyetçi ilkelerimiz çerçevesinde hiçbir beklenti içerisinde olmadan aldığımız kararın yüce Türk milletine hayırlı olmasını diliyorum, selam ve saygılarımla selamlıyorum" ifadelerine yer verdi.

sinan oğan ata ittifakı adayı ata ittifakı sinan oğan kimi destekleyecek cumhur ittifakı millet ittifakı kemal kılıçdaroğlu recep tayyip erdoğan