O RUHU YENİDEN YAŞATTILAR

CHP Pamukkale ve Merkezefendi İlçe Başkanlıkları, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. Yılında Yeni Camii önünde hoşaf hayrı düzenledi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıldönümü tüm Türkiye’de düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale ve Merkezefendi İlçe Başkanlığı ise Delikliçınar Camii’nde hoşaf hayrı düzenledi.

Etkinliğe; CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, Kadın Kolları Pamukkale İlçe Başkanı Mahinur Dingil ve partililer katıldı.

“Bugün önce şehitlikte törene katıldık, şehitlerimizi orada bir kez daha andık. Bugünün önemi bizim için çok kıymetli diyen Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, “Çünkü ülkemizin üzerinde farklı düşünceleri olan itilaf devletleri ve emperyalist güçlere karşı kazanılmış en büyük zaferlerden bir tanesi. Çok şehitler verdik ama Mehmetçiğimizin ve üstün zekâlı komutanlarımızın sayesinde ve kara savaşlarında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sayesinde düşmanı Çanakkale Boğazı’ndan içeri sokmadık. Bu bize büyük bir direnç kazandırdı ve tüm ulusu motive etti. Kurtuluş Savaşı sonrasında süreç buraya kadar geldi. Bizlerde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında, askeri ve siyasi dehasıyla çağdaş uygarlık seviyesinde dersimizi iyi çalışıyoruz. İlke ve inkılapları doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bugün de burada Pamukkale İlçe Başkanlığı ve Merkezefendi İlçe Başkanlığı olarak şehitlerimizi Delikliçınar Camii’nde anmak için toplandık” dedi.

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, “18 Mart Çanakkale Zaferi’mizi hem kutlamak hem de şehitlerimizi anmak adına böyle bir organizasyon yaptık. Tüm Denizli’de ilçe örgütlerimiz ve merkezde de il ve ilçe başkanlıkları olarak organizasyonu hayata geçirdik. Amacımız, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bugün bu topraklarda yaşamamıza vesile olan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anmaktı. Tabii, Çanakkale Zaferi’nin o şehitlerle taçlanan haliyle de bugün bu topraklarda yaşıyoruz. Hepsinin ruhu şad olsun. Şehitlerimizi bir kez daha minnet ve şükranla anıyorum” ifadelerine yer verdi.