Müsiad kongreye hazırlanıyor

Müsiad Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin, dernek binasında basın mensupları ile bir araya gelerek gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Yönetim kurulu toplantısı ardından konuşan MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin, " sizler de bizler de Denizli için çalışıyoruz. 3 haziran 2017'de Haliç Kongre merkezinde kongremiz var. Yeni genel başkanı seçeceğiz. Denizli'de de haftalık olağan toplantılarımız dışında sektörel toplantılarımız da yapılıyor. Bundan sonra de Denizli için çalışmaya devam edeceğiz. İnegöl' de Gelem idare kurulu toplantısında 86 şube arasında performans değerlendirmeıkta kriterinde 2. olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 2015'te birinci olmuştuk" dedi. 

REFERANDUMU DEĞERLENDİRDİ

Referandumda halkın iradesinin sandıkta tecelli ettiğini kaydeden Biltekin, " İstikrarın sağlanması önemliydi. Ekonomik ve siyasi istikrar işadamları için önemlidir. Yeni hükümet sistemi ile Türkiye'nin Yen'i bir döneme girmesi önemli. Dolar sın dört ayın en düşük seviyesinde. İstihdam seferberliğinde 1 milyon insan 2017'de işe başladı" dedi. 



İHRACATA DAYALI BİR İLİZ

Denizli ekonomisinin ihracata dayalı bir ekonomi olduğuna dikkat çeken Biltekin, "Dünya genelinde yapılan seçimleri de dikkatle takip ediyoruz. Avrupalı parlamenterler Türkiye aleyhine ciddi propaganda yapıldı. Ülkeler arasındaki Politikalar menfaat üzerine kurulu. Referandum sonucu ülke ve dünyamız için hayırlı sonuçlar getireceğine inanıyorum" dedi. 

 

TERÖRLE MÜCADELR ÖNEMLİ

"2015 yılında ülke iki seçim geçirdiğinde Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı terör belası vardı" diyen Başkan Biltekin, "Devletimiz tarafından terör konusunda ciddi çalışmalar yapıldı. Olumlu sonuçlar alınıyor.   Birlik ve beraberlik sürdüğü sürece daha güçlü olacağız" dedi.