MÜSİAD'da başarı karşılıksız kalmadı

Bürokratlar, işadamları ve eğitimciler, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSiAD) Denizli Şubesi'nce Anemon Otel'de 5.si düzenlenen geleneksel iftar yemeği ve başarı ödül töreninde bir araya geldi.

Bürokratlar, işadamları ve eğitimciler, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSiAD) Denizli Şubesi’nce Anemon Otel’de 5.si düzenlenen geleneksel iftar yemeği ve başarı ödül töreninde bir araya geldi.İftar yemeğine, Vali Ahmet Altıparmak, Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı AK Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, MÜSİAD Genel Merkez Teşkilatlandırmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Oktay Dede ve öğrenciler katıldı.



YATIRIM ÖNEMLİ

MÜSİAD üyeleri, Pamukkale ve  Merkezefendi’de eğitim-öğretime devam eden 55 lise düzeyindeki okulların müdürleri ile liseden birincilerinin de katılığı iftar yemeğinin açılış konuşmasını Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSiAD) Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin yaptı. Biltekin konuşmasına, okullarda bütün arkadaşlarını geride bırakarak okul birincileri olan öğrencileri, idarecileri ve velileri kutlayarak sözlerine başladı. Biltekin, daha sonra dernek hakkımda bilgiler verdi. Biltekin, "Biz işadamlığını sadece para kazanmak olarak değerlendirmeyeceğiz. Anadolu'da teşkilat yapımızı değiştirdik. Daha fazla yatırım ve daha fazla istihdam diyoruz" dedi.



ÖĞRENCİLERE SESLENDİ

Gecede konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, Ramazan ayının hayırlı uğurlu bereketli geçmesini diledi. Gençlere seslenen Dr. Ramazanoğlu, “Gençlere yapılan yatırım en önemli yatırımdır. İş adamları yatırım yaprak ülkenin kalkınmasını sağlıyor. Eğitimdeki yatırımlar da geleceğimizi kurtarıyor. Hayat boyunca önemli ve değerli olalım. Önemli bir yere gelebilirsiniz oradan ayrıldığınızda sadece pozisyonunuzun değeri ile anılırsınız. Değerli olanı kendinize kazandırın” dedi.

 

ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

MÜSİAD Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oktay Dede de konuşmasında, MÜSİAD’ın sadece bir iş adamı derneği olmadığını, medeniyet davasına, değerlerine, toplumun sorunlarına sahip çıkan bir dernek olduğunu vurguladı.  Gecenin sonda Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerindeki liselerden birincilikle mezun olan 55 öğrenci ve lise müdürlerine MÜSİAD Başarı Ödülleri verildi. Ayrıca MÜSİAD’ne yeni katılan  üyelere  de rozetleri takıldı.

müsiad denizli ödül töreni vali altıparmak ismail biltekin