Müsiad, başarılı öğrencileri ödüllendirecek

MÜSİAD Denizli Şubesi, 8 Haziran perşembe günü gerçekleştirecekleri iftar yemeğinde Denizli'deki başarılı öğrencileri de ödüllendirecek.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi, 8 Haziran perşembe günü gerçekleştirecekleri iftar yemeğinde Denizli'deki başarılı öğrencileri de ödüllendirecek. 



Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi'nce geleneksel olarak her yıl düzenlenen iftar yemeğinin 5. sinde de anlamlı bir etkinliğe imza atacak. Her yıl başarılı öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendiren MÜSİAD, bu yıl da geleceği bozmuyor. Dernek Başkanı İsmail Biltekin, "Derneğinizin her yıl gerçekleştirdiği geleneksel iftar yemeklerinin 5. sini Anemon otelde yapacağız. Genel başkan yardımcılarımızın da katılacağı iftarda başarı ödüllerini de vereceğiz. İftar yemeğimizde tüm üyelerimizi de görmek istiyoruz. Ödül törenimizde Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerinde eğitim gören ve okullarını birinci olarak bitiren öğrencilere hediyeler vereceğiz. İnsan odaklı çalışıp insana değer verdiğimiz için onları ödüllerle teşvik etmeyi ve geleceğe saha sağlam adımlarla ilerlemelerini sağlamak istiyoruz" dedi.

müsiad ismail bilki iftar denizli