Muhtarın ATM isyanı!

2 dönemdir Hacıeyüplü Mahalle Muhtarı olarak görev yapan Burhan Köksal, mahallelinin talebi olan ATM'nin mahalleye kazandırılmadığını söyleyerek isyan etti.

 

2 dönemdir Hacıeyüplü Mahallesinde Muhtarlık yapan Burhan Köksal, MK Yapım Stüdyosu’nda ‘Muhtarlarımız’ programında Pınar Kaytan’ın konuğu oldu. Mahallenin ihtiyaçlarından bahseden Köksal, görev süresi boyunca ATM talep edildiğini ancak çağrılarının karşılıksız kaldığından bahsetti.

Köksal, “Mahalle halkımızın en büyük sorunu ATM. Teknolojide nereden nereye geldik. 2 dönemdir muhtarım, daha Hacıeyüplü sanayisinin içerisine bir tane ATM koyduramadım. En yakın Karahasanlı ve Sinpaş bölgesinde ATM var. Aylığını oradan alıyor, parasını oradan alıyor. Kredi kartı borcu var, çay saatine çıkacak o ATM’den halledecek. Patronundan, ustabaşından izin alıp “Benim bankada özel işim var” deyip çarşıya gelmesine gerek var mı, yok! Ben 2 dönemdir çalışıyorum. Bu ATM konusunun üzerinde çalıştığım kadar hiçbir şeyde zorlanmadım. Bankaları arıyoruz “Şu ay alım yapılacak biz notumuzu alıyoruz” diyorlar. Bu kadar sorumsuzluk olmaz! Vatandaş “2 dönemdir muhtarsın bir ATM koyduramadın” diyorlar. Ben ATM’yi tek başına oraya koyduramam. Elimizden gelen çabayı gösteriyoruz” dedi.