Muhtar olmadan icraatlara başladı

Mahalli idareler seçimlerinde Topraklık Mahallesi'nden Muhtar Adayı olan Ahmet Efe, Müftü Ahmet Hulusi Efendi İlköğretim okulunda kütüphane eksiğini öğrenince hemen harekete geçerek aldığı kitapları okula bağışladı.

Topraklık Mahallesi Muhtar Adayı Efe'nin öncülüğünde vatandaşların kırtasiyelerden satın aldığı kitaplardan oluşturulan kütüphane öğrencilerin okula ile birliği yönetiminin ve Muhtar Adayı ve Ahmet Efe'nin katılımıyla açıldı. Çocuklara özel kitapların ağırlıkta olduğu kütüphanenin okula kazandırılmasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden okul yönetimi, emeği geçen Ahmet Efe öncülüğünde kitap bağışında bulunan tüm hayırseverlere ve vatandaşlara teşekkür etti.

“ÇOCUKLAR SEVİNDİ”

Mahallede böyle bir eksikliğin olduğunu öğrenmesinin ardından harekete geçtiğini anlatan Muhtar Adayı Efe, "Her zaman söylediğim gibi çocuklarımız bizim önceliğimizdir. Mahallemizdeki eksiklikleri gidermek ve daha iyisini yapmak amacıyla çıktığımız bu yolda çocuklarımızın bu eksikliğini gidermek bizleri son derece mutlu etti. Gelen talep üzerine başlatmış olduğumuz girişim neticesinde onlarca kitap geldi. Bizler de düzenlemiş olduğumuz organizasyon neticesinde kitapları okula bağışladık. Okul yönetimimiz uygun gördüğü bir yerde kütüphaneyi oluşturdu. Bizim için en mutlu günlerimizden bir tanesi. Rabbim bağışta bulunan kütüphanenin oluşmasında emeği geçen herkesten razı olsun yapılacak olan seçimler hayırlara vesile olsun” dedi.

​​​​​​

Ahmet Efe Toptaklık muhtar yerel seçim denizli ataürk stadyumu tabelası seçim seçim 2024 medya karapınar mk yapım