Muhtar Adayı Arman mahallenin ilgi odağı oldu

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtar Adayı Fatma Armani, mahallede ilgi odağı oldu. Seçilmesi halinde gerçekleştireceği projeler, mahalle halkı tarafından takdir edildi.

Denizli’nin Merkezefendi İlçesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nin kadın Muhtar Adayı Fatma Arman, mahalle halkı tarafından ilgi odağı haline geldi. Kapı kapı dolaşarak mahalle halkının taleplerini dinleyen ve notlarını alan Arman, projelerini vatandaşlar ile paylaştı.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne kadın elinin değeceğini ve mahallenin güzelleşeceğini söyleyen Arman, “12 senedir mahallemde esnaflık yapıyorum ve insanlarla iç içeyim. Bu nedenle mahallemizin sorunlarına hâkimim. Bu sorunları gördüğüm için muhtar adayı olmaya karar verdim. Mahalledeki eksiklerin tamamlanması için bir kadın dokunuşunun olması gerektiğini düşünüyorum. Kadınlar hayata daha geniş çerçeveden bakıyor.  Öncelikle bir kadın ve anne olarak engellilere, kadınlara, yaşlılara ve çocuklara daha iyi dokunabilmek için aday oldum” ifadelerine yer verdi.

Denizli muhtar muhtar denizli seçim Seçim2024 mehmet akif ersoy mahalle