Muharrem İnce ilgi odağı oldu

Denizli, seçimlere sayılı günler kala bir lideri daha ağırladı. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, kısa süren Denizli ziyaretinde ilgi odağı oldu.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, esnaf ziyareti ve vatandaşlarla buluşmak amacıyla Denizli’ye geldi. 31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin durağı Denizli oldu. Memleket Partisi Denizli İBüyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Çağlayan, 28. Dönem 1. sıra Milletvekili Adayı Erhan Derici, 28. Dönem 2. Sıra Denizli Milletvekili Adayı Osman Uluköy, Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüsnü Orhun İkiz, Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Volkan Haytaoğlu, Pamukkale 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi Hakan Karapınar çok sayıda partilinin katılımı ile gerçeleşen program kapsamında kentte ilk olarak Karahayıt’ta esnafı ziyaret eden İnce, ardından şehrin en işlek caddesi olan Gazi Mustafa Kemal Bulvarında esnafları selamladı. Vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çekilen İnce, son olarak Kampüs bölgesine giderek esnafla bir araya geldi.

Muharrem İnce Osman Uluköy Erhan Derici Hüsnü Orhun İkiz Volkan Haytaoğlu Denizli siyaset seçim seçim 2024 medya karapınar mk yapım Mustafa Çağlayan