Gençler, "Yeni Nesil Spor Kulüpleri Şenlikleri'nde" buluştu

TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci ve yetkililer "O"nların Perspektifinden Türkiye Yüzyılı" programı kapsamında Denizli'ye geldi. Gerçekleştirilen projede gençler ile bir araya gelindi.

 

Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde gerçekleştirilen "O"nların Perspektifinden Türkiye Yüzyılı" programı Denizli'de de yapıldı. Düzenlenen etkinlik dâhilinde TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi’nde gençlerin sorularını yanıtladı. Program bitiminde ise TÜGVA çatısı altında hazırlanan "Denizli Yeni Nesil Spor Kulübü Şenlikleri" yapıldı. Ortaokul ve lise düzeyinde öğrencilerin yer aldığı spor turnuvaları, Aydem Fen Lisesi ve Gültepe'de organize edildi. Şenlik adı altında yapılan turnuvanın sonunda TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci, öğrencilere başarı belgesi verdi.

Denizli’de de düzenlenen "O"nların Perspektifinden Türkiye Yüzyılı" adlı programda konuşan TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci, yaptıkları çalışmalar ile insanların kalplerine dokunduklarını ve bu tarz çalışmalara devam edeceklerini belirtti. Başkan Beşinci, “ Bu dünyanın bir de ayrı bir tarafı var. Bu yüzden farklı bir perspektif diyoruz. Ben bu açıdan bakarak bütün genç arkadaşlarımı sivil toplum çalışmalarına davet ediyorum. Biz sizinle ‘Türkiye Gençlik Vakfı’ olarak yol yürümek isteriz. Bu bizimle bitmiyor, Kızılay, AFAD ve daha nice yararlı oluşumlardan neyi tercih ediyorsanız, yeter ki bu ülke topraklarında, bu vatan topraklarında hep beraber destek sağlamaya çalışmamız lazım. Vatan sadece sınırda korunmaz. Bu mücadele içerisinde siz gençlerinde yer almasını istiyoruz. İyiliğin kazanması ve iyiliğin daha çok var olması gerekiyor. Bu ülkenin mutlak sahibi siz gençlersiniz” diyerek konuşmasına devam etti.

HABERİN DEVAMINI VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ!