Minik Zeynep ve Kılıçdaroğlu'ndan gülümseten sohbet!

Denizli'de yoğun bir katılımla miting gerçekleştiren Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sahneye çıkmadan önce aracında 8 yaşındaki Zeynep'i ağırladı. Denizlili minik kız ile aralarında geçen sohbet yüzleri güldürürken, Kılıçdaroğlu ve Zeynep elleriyle kalp yaparak poz vermeyi de ihmal etmedi.

 
14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek genel seçimlerde Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, beraberinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte 4 Mayıs’ta Denizli’de miting gerçekleştirmişti.

Minik Zeynep “Kemal dedesi” ile buluştu
Büyük bir katılımla gerçekleşen miting öncesinde aracında sahneye çıkmayı bekleyen Kılıçdaroğlu’nun minik bir ziyaretçisi oldu. Denizlili 8 yaşındaki Zeynep Sude Topacık, “Kemal dedesini” görmek için can atıyordu. Minik Zeynep’in hayali gerçek oldu. Zeynep Sude’yi aracında ağırlayan Kemal Kılıçdaroğlu, minik kızla bir süre sohbet etti. Aralarında geçen keyifli sohbet ise yüzleri güldürdü.



“Yaramazlık yapma hakkına sahipsin”
Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, Zeynep Sude’ye “yaramazlık yapıyor musun” diye sordu. Zeynep ise bu soruyu “hayır” diyerek yanıtladı. Kılıçdaroğlu ise; “Yaramazlık yapma hakkına sahipsin. Arada bir bu hakkı kullan. Tamam, mı” dedi. İkilinin arasında geçen sohbet araçtakileri gülümsetti.



Zeynep’in mutluluğu kalpli pozla ölümsüzleşti
 8 yaşındaki Zeynep Sude ile Kılıçdaroğlu, elleriyle kalp yaparak poz vermeyi de ihmal etmedi. Minik Zeynep hayalini gerçekleştirirken o anlar bu kareler ile ölümsüzleşmiş oldu. Mitingin ardından mutluluğunu çektiği bir video ile paylaşan Zeynep Sude, “O gün benim için çok güzel bir gündü. Kemal Dedem ile tanıştığım için çok sevinçliydim. Sana söz yine baharlar gelecek” diyerek Kemal dedesine teşekkür etti.

Özel Haber: Pınar Kaytan


 

chpaday denizlichp chp chp denizli miting kemal kılıçdaroğlu kemal kılıçdaroğlu miting kılıçdaroğlu denizli miting kılıçdaroğlu zeynep kılıçdaroğlu denizlili zeynep