Milli Savunma Bakanlığı açıkladı!

Denizli'de Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere 1 adet teknisyen alınacak. Sürekli işçi pozisyonunda görev yapacak olan teknisyenin görev yeri ise Çardak Havalimanı olacak.


Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve NATO POL Tesisleri İşletme Başkanlığı taşra teşkilatına 57 sürekli işçi alımı yapacak. 18 yaşını tamamlamış, 35 yaşını tamamlamamış adaylar başvuru yapabilecek. Başvuru yapılacak iller arasında Afyonkarahisar, Batman, Çanakkale, Denizli, Elazığ, Eskişehir, Hatay, İstanbul, Kahramanmaraş, Kütahya, Malatya, Tekirdağ, Bingöl, Diyarkabır, Erzincan, Osmaniye ve Muş yer alıyor. Bakanlığın sürekli işçi alımı kapsamında Denizli’de ise 1 işçi istihdam edilecek. Teknisyen pozisyonunda alınacak olan sürekli işçi Çardak Havalimanında görev yapacak. Orta öğretim ve dengi okullarının makine bölümlerinden mezun olma şartı aranacak. Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden çevrimiçi (online) olarak 5-10 Nisan tarihleri arasında yapılacak.
 

denizli denizlihaberleri denizli işçi denizli personel alımı denizli memur alımı memur alımı personel alımı iş ilanları işçi alınacak