Milli görüş gözünü 14 Mayıs'a çevirdi

Yeniden Refah Partisi'nde Denizli milletvekili adayları yoğun bir çalışma temposu geçiriyor. Ankara'da çok iyi temsil edilmek isteyen parti yönetimi, seçmenlerin ilgisinden son derece memnun.


Kendisini "milli görüşün temsilcisi" olarak gören Yeniden Refah Partisi seçmenlere odaklanmış vaziyette. Yedi milletvekili adayı ile çalışmalarını sürdüren partinin Denizli İl Başkanı Halil İbrahim Özdemir, partisinin yeniden mecliste temsil edilecek olmasından dolayı memnun olduklarını söyledi. Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın bu ülke ve insanı için neler yaptığının hala konuşulduğu üzerinde duran Özdemir, “İnşallah bundan sonra da Fatih Erbakan Bey ile hizmetlere kaldığımız yerden devam edeceğiz. Biz yanlışa ortak olmak için değil, yanlışı düzeltmek, eksikleri tamamlamak, milletimiz için faydalı olan icraatları yapmak için meclise girmek istiyoruz” dedi.

denizli seçim seçim 2023 yeniden refah yeniden refah partisi denizli yeniden refah milletvekili yeniden refah milletvekili erbakan fatih erbakan necmettin erbakan cumhur ittifakı