Milletvekili olduktan sonraki ilk resmi törenleri…

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Denizli'de de törenlerle kutlanırken, 14 Mayıs seçimlerinde CHP'den Denizli milletvekili olarak seçilen Şeref Arpacı ve Sema Silkin Ün, milletvekili unvanlarıyla ilk resmi törenlerine katılmış oldular.

Ulu Önder’in gençliğe armağanı 19 Mayıs, tüm yurtta olduğu gibi Denizli’de de törenle kutlandı. Kortej yürüyüşü ile başlayıp Delikliçınar Meydanı’nda gösterilerle devam eden kutlamalara Denizli protokolü de katılım gösterdi.

Törende dikkat çeken bir detay da; 14 Mayıs seçimlerinde CHP’den Denizli milletvekili olarak seçilen Şeref Arpacı ve Sema Silkin Ün’ün “milletvekili” olarak ilk resmi törenlerine katılmış olmalarıydı. Öte yandan AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca da törende yer aldı.

Kutlamalar yağışlı havaya rağmen devam etti

Öte yandan 19 Mayıs kutlamaları Denizli’deki yağışlı havaya rağmen gerçekleştirildi. Yağmurluk ve şemsiyelerle önlem almaya çalışan vatandaşlar tören alanından uzaklaşmayarak 19 Mayıs coşkusunu yaşadı.

 Genç sporcuların gösterileri ilgiyle izlendi

Kutlamalar kapsamında çeşitli branşlarda yer alan sporcular yeteneklerini katılımcılara sergiledi. Sporcuları zaman zaman nefes kesen gösterileri katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

 

 

 

 

19 mayıs 19 mayıs kutlama denizli tören denizli 19 mayıs tören