Milletvekili Ök, bir konuştu pir konuştu. Söz sırası ittifak ortaklarında

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök'ten çok tartışılacak ifadeler geldi. Katıldığı bir programda ittifakları değerlendiren Ök, 'İttifak ittifak ittifak nereye kadar. Ben bir parti genel başkanı olsam ittifak yapmam' dedi.

Yerel seçimler öncesinde siyasi partilerde hareketlik giderek artıyor. Millet ittifakının bileşenlerinin ittifaklara dair seçim öncesi yapmış oldukları açıklamaların sonucu merakla beklenirken AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, çok konuşulacak bir çıkış yaptı. Katıldığı bir programda açıklamalarda bulunan Ök’e Cumhur itrifakı bileşenlerinin nasıl yanıt vereceği de merak konusu oldu. Ök, programda şu ifadeleri kullandı: “Hem MHP, hem de AK Parti olarak kendi adaylarımız ile seçime girmemizin doğru olduğunu düşünüyorum. Ben bir partinin genel balkanı olsam etimi budumu görmek isterim. Yerelse sen kendini güzel bir şekilde ifade edersen genelde söz sahibi olma hakkına sahip olursun. İttifak yapılacak, onu sana verdim, bunu bana verdim. Belki orayı o alacaktı. İttifakta yaşanan sıkıntıları da görüyoruz. Genel merkez görevimden dolayı çok şehre gittim. Bizden olmayan illere gittiğimizde kimi adaylara oy vermiş, vermemiş, sıkıntılı olan, kendi ideolojik yapısına uygun olmasa bile üstten gelen baskılardan dolayı o kişilere işverenler bunlar ortaya çıkıyor. Bu durum oradaki meclis üyelerinde de sıkıntıya sebebiyet veriyor. İttifak ittifak ittifak nereye kadar diye düşünüyorum. Doğru düzgün bir adayda birleşilirse bilemeyeceğim ama ben bir parti genel başkanı olsam ittifak yapmam”  

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök ittifakların son durumu nedir Cumhur ittifak ortakları kızacak MHP BBP Yeniden Refah Denizlidesiyaset Cumhur ittifakı Millet ittifakı